KiinteistöVELI BLOG

Taloyhtiö 2015 -tapahtuman tunnelmat

Taloyhtiö 2015

Taloyhtiö 2015 KiinteistöVELIViime viikolla järjestettiin Taloyhtiö 2015 -tapahtuma ja myös KiinteistöVELI -tiimi kävi paikalla. Taloyhtiö 2015 -tapahtuma on isännöitsijöille ja hallituksille tarkoitettu seminaari-, neuvonta- ja messutapahtuma. Tänä vuonna tapahtuma keräsi miltei 2000 kävijää Helsingin Messukeskukseen.

Tapahtuman pääpuhujana kuultiin avaruustähtitieteen professori Esko Valtaojaa Turun yliopistosta, joka kertoikin mielenkiintoisesti asumisen tulevaisuudesta.

Yleinen tunnelma tapahtumassa oli positiivinen ja kävijöitä tuntui olevan tänä vuonna huomattavasti enemmän kuin aikaisempana vuonna. Tapahtuma oli avoin kaikille, mutta emme silti törmänneet riittävän moneen huoltoyhtiöön. Ensi vuonna tulkaahan huoltomiehet mukaan, niin nähdään!

Yleinen · Ei kommentteja

Kesä vs talvi arrow-right
Seuraava kirjoitus

arrow-left Mikä lumenluonnissa on hankalinta?
Edellinen kirjoitus