KiinteistöVELI BLOG

Parkkipaikan puut

IMG_1047jpegMonien taloyhtiöiden pihoissa kasvaa puita, joka on hyvä asia, mutta nämä puut saavat aikaan sen että piha tarvitsee enemmän kunnossapitoa kuin mitä tarvittaisiin samassa pihassa ilman puita. Luohan se mukavaa viihtyvyyttä kun on vähän vihreää muuten ehkä betonisessa pihassa, varsinkin jos ollaan kaupungissa. Mutta mitä kun näistä puista koituukin ennemmän haittaa? Esimerkiksi kuvan puut sijaitsevat parkkipaikalla ja tiputtelevat roskia auton katolle.

Autoilija voikin kokea tämän häiritseväksi, varsinkin jos autoa joutuu jatkuvasti pesettämään uudelleen ja uudelleen. Autopaikan vaihtaminen saattaa auttaa tässä tilanteessa, mutta ennemmin tai myöhemmin joku toinen saa kyseisen puupaikan ja sama alkaa alusta.

Tästähän voisi myös ottaa hyödyn irti muuttamalla puita lähinnä olevat paikat vieraspaikoiksi. Näin voitaisiin ehkä vähentää pitkäaikaisia anoppivierailuja parkkipummeja, jos kerran auto likaantuu pitkäaikaisen seisomisen myötä.

Tai voisiko vaihtoehtoisesti puiden tilalle harkita muita viheristutuksia, vai onko puut se ehdoton juttu?

Yleinen · Ei kommentteja

· ·

Pihatie arrow-right
Seuraava kirjoitus

arrow-left KiinteistöVELI-käynneistä opittua
Edellinen kirjoitus